Loading...

pretmetled producten led spotsPretMetLed.nl is de grootste specialist als het gaat om LED verlichting. Onze adviseurs staan elke dag paraat om de klanten te voorzien van antwoorden op al hun vragen. Hierdoor gaan wij niet een maar twee stapjes verder voor onze klanten en proberen we elke klant met een goed gevoel de webwinkel te laten verlaten.

Behalve een goede service doen wij er ook alles aan om het bestelproces voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Door een duidelijke en overzichtelijke website te creëren en de levering van de bestellingen zo snel mogelijk te doen,proberen wij onze klanten van alle gemakken te voorzien. Daarnaast vinden wij duurzaamheid uiterst belangrijk en doen wij er alles aan om zo milieubewust mogelijk te handelen. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van recycling.

PretMetLed.nl levert een totaalpakket. Hierbij horen uiteraard de fysieke producten zoals: inbouwspots, LED-panelen, gatenzagen en montage materialen, maar ook de service die onze werknemers leveren. Al onze klanten worden serieus genomen en de klantenservice doet er alles aan om alle vragen zo snel mogelijk te behandelen.

Wij hebben al vele grote bedrijven en particulieren voorzien van LED verlichting. En hopen hier in de toekomst vooral mee door te gaan. Bovendien is PretMetLed.nl voorzien van het Webwinkel keurmerk. Met een 9,5 gemiddeld hebben wij al vele tevreden klanten in ons systeem staan en we hopen dat dit er nog veel meer worden!