Loading...

kleurlenzen productenKleurlenzenkopen.nl is dé webshop voor gekleurde lenzen. Onze klanten vinden hier de mooiste, gekste of engste kleurlenzen. Ideaal voor een feestje, festival of Halloween, maar ook voor dagelijks gebruik hebben wij een aantal prachtexemplaren in de collectie.

Klantbeleving speelt een belangrijke rol. Wij handelen dan ook volgens het motto: ‘klant is koning’ bij KleurlenzenKopen.nl. Bij de klantenservice zit een team van specialisten voor onze bezoekers klaar om hen te adviseren en helpen bij het vinden van de perfecte kleurlenzen. Om een goede service te leveren aan onze klanten doen wij er alles aan om e-mails met vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Daarnaast weet Kleurlenzenkopen.nl kosten voor de koper te minimaliseren dankzij speciale verzending. We proberen de klant van alle gemakken te voorzien. Ons streven is om alle orders binnen 1-2 werkdagen te leveren. De webshop is voorzien van het Webwinkel Keurmerk, een keurmerk wat de betrouwbaarheid en veiligheid van de webshop laat zien.

Veilig gebruik van onze producten is ook zeker belangrijk, daarom krijgt elke klant een gebruiksaanwijzing, die ook nog eens terug te vinden zijn op de webshop. Mochten de lenzen niet aan de verwachtingen voldoen dan kunnen deze uiteraard ook naar ons worden terug gestuurd. Wegens hygiëne nemen wij uitsluitend ongeopende verpakkingen retour.