Loading...

 

thaise boeddha en happy boeddhaBoeddha-kado.nl heeft een uitgebreide collectie boeddhabeelden. Op de webshop staan veel verschillende beelden waarvan elk een unieke betekenis heeft. Onze Boeddha’s worden onderverdeeld in verschillende categorieën zodat onze klant makkelijk en snel een passend cadeau kan vinden.

Onze bezoekers zijn bij Boeddha-Kado.nl aan het goede adres als zij opzoek zijn naar een gezellig boeddhabeeld. Dankzij de grote diversiteit aan Boeddha’s zit er altijd wel een geschikt cadeau tussen. Of dit nu een cadeau voor hen zelf of voor een ander is, het kan en mag allemaal. Onze adviseurs staan bovendien altijd paraat bij vragen of opmerkingen.

Klantbeleving speelt een belangrijk rol en daarom proberen wij de bezoekers van alle gemakken te voorzien. Zo hebben we een klantenservice die dagelijks bereikbaar is en streven wij ernaar alle beelden binnen 1-2 werkdagen te leveren. Daarnaast heeft Boeddha-Kado.nl een handige retourservice zodat, mocht een product niet naar wens zijn, deze snel en makkelijk naar ons kan worden teruggestuurd.

Om er zeker van te zijn dat Boeddha-Kado.nl een vertrouwde keuze is voor onze klanten heeft onze webshop het Webwinkel Keurmerk. Hierdoor is de webshop volledig veilig en kunnen onze bezoekers erop vertrouwen wij uitstekende service & hoge kwaliteit leveren. Daarnaast kunnen klanten feedback geven en kunnen wij onze website verbeteren.

In onze collectie zijn verschillende soorten Boeddha’s te vinden: Shaolin’s, Thaise Boeddha’s en Happy Boeddha’s. Onze beelden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen bijna alle weersomstandigheden aan. Dit maakt onze beelden uniek en waardevol. Bij vragen probeert ons team van specialisten zo snel mogelijk te reageren. Dit komt voort uit onze klant is koning mentaliteit.